Ajankohtaista

Laserleikkaukset talven kampanjahinnoin!


11.01.2018

 

Huomasithan jo talven kampanjahintamme?

LASIK- ja FEMTO -laserleikkaukset alk. 1 990 € / kaksi silmää ja

SMILE - laserleikkaus alk. 2 500 € / kaksi silmää!

 

Tarjoushintojen lisäksi saat esitutkimuksen maksutta. Etu on voimassa 28.2.2018 asti, varaa aikasi pian soittamallasähköpostilla tai chatin kautta!

 

Esitutkimuksesta jälkihoitoon

 

Silmälaseista eroon pääseminen on helppoa ja turvallista. Alkuun pääset käymällä silmäleikkauksen esitutkimuksessa. Esitutkimuksessa silmäkirurgian ammattilainen selvittää soveltuvuutesi näönkorjausleikkaukseen ja valitsee juuri sinulle parhaiten soveltuvan leikkausmenetelmän. Samalla saat tietoa leikkauksen kulusta ja valmistautumisesta leikkaukseen. Esitutkimus ei sido sinua mihinkään.

 

Esitutkimuksen jälkeen voit mennä leikkaukseen kun itse olet siihen valmis. Laserleikkaus on nopea ja vaivaton toimenpide. Toimenpiteet tehdään päiväkirurgisina toimenpiteinä paikallispuudutuksessa. Ensimmäisten tuntien ajan leikkauksesta silmissä voi tuntua roskan tunnetta, pistelyä ja vetistystä. Pintaoireet helpottavat nopeasti eikä kipulääkitystä usein tarvita.

 

Toimenpiteen jälkeen lääkäri tarkastaa silmän ja sairaanhoitajat käyvät kanssasi läpi kotihoito-ohjeet. Kotiin pääset jo tunnin parin kuluttua toimenpiteestä. Näkö voi olla hieman utuinen vielä leikkauspäivänä, mutta kirkastuu tavallisesti jo samana päivänä. Lopullinen näöntarkkuus vakiintuu muutaman kuukauden sisällä.

 

Leikkauksen jälkeen toipumista seurataan yhden ja 6 kuukauden kontrolleissa.

Kontrollikäynneistä sovitaan kotiuttamisen yhteydessä.

 


Takaisin uutisiin