Ajankohtaista

Syyskampanjamme on alkanut - etuna maksuton esitutkimus!


25.08.2017

Häiritsevätkö huurustuvat silmälasit? Oletko kyllästynyt piilolaseihin? Haluatko eroon ikänäöstä? Nyt on hyvä aika selvittää voisitko Sinäkin nähdä ilman silmä- ja piilolasien tuomia rajoitteita!

 

Syyskampanjamme etuna tarjoamme laser- ja linssileikkauksen maksuttoman esitutkimuksen (arvo 95 €)! Laajassa esitutkimuksessa selvitetään soveltuuko näönkorjausleikkaus myös Sinulle ja mikä olisi juuri Sinulle parhaiten soveltuva menetelmä.  Etu on voimassa 4.10.2017 asti, tartu tilaisuuteen ja varaa aika lähimmältä klinikaltasi! 

 

Tiesithän, että meillä voit maksaa myös osamaksulla? Kampanjaedun lisäksi tarjoamme vuoden 2017 loppuun asti Medilaser -tilille 24 kk korotonta maksuaikaa. Medilaser -tilin 24 kk korottomalla maksuajalla voit maksaa esimerkiksi kahden silmän PRK -leikkauksen alkaen 89 € / kk* ja kahden silmän SMILE -laserleikkauksen alkaen 131 € / kk*. Lisätietoja osa-maksuvaihtoehdoista löydät täältä ja hinnastomme täältä.

 

* Molempien silmien leikkaushinta Medilaser tilin 24 kk korottomalla osamaksulla. Hinta sisältää tilinavausmaksun 35 € sekä 24 kk käsittelymaksut yht. 96 €. Todellinen kuukausierä voi vaihdella, tilinavausmaksu veloitetaan toisen laskun yhteydessä.


Takaisin uutisiin