Maksutavat

Voit maksaa meillä käteisellä, yleisimmillä korteilla sekä osamaksulla. Osamaksuvaihtoehtoina ovat Laskulla, kiitos!- palvelu sekä Resurs Bankin tarjoama Medilaser- tili.

 

1. Kortit

 

Maksukortteina käyvät kaikki yleisimmät kortit; mm. pankkikortti, Visa, Visa Electron, American Express ja Diners Club.

 

2. Osamaksuvaihtoehdot

  

2.1 Resurs Bank / Medilaser – tili

 

Resurs Bankin tarjoamalla rahoitusvaihtoehdolla voit maksaa kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Rahoituksella voit jakaa maksusi jopa 72 kuukaudelle. Tilin voit hakea helposti ja vaivattomasti toimipaikoistamme tai voit hakea rahoituspäätöksen valmiiksi jo kotoasi. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

 

Palvelu lyhyesti:

 • Maksaessasi Resurs Bank -rahoituksella, et maksa mitään toimenpiteen yhteydessä vaan lasku tulee suoraan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena.
 • Voit rauhassa valita haluamasi maksuvaihtoehdon ja maksaa ensimmäisen erän vasta ostokuukautta seuraavana kuukautena ilman ylimääräisiä kuluja.
 • Laskun voi maksaa myös kolmessa kuukaudessa ilman korkoa. Kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat vain käsittelymaksun 4€/kk.
 • Valittavana on myös 12 kuukauden takaisinmaksuaika ilman korkoa. Tällöin kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi veloitamme ainoastaan käsittelymaksun 4€/kk ja tilimaksun 35€.

Täytä hakulomake tarkasti ja huomio seuraavat asiat:

 • Henkilötunnuksesi on oikein
 • Yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein
 • Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen)
 • MUISTATHAN LUKEA YLEISET JA ERITYISET TILIEHDOT ENNEN KUIN HAET LUOTTOA!

Saat luottopäätöksen suoraan sähköpostiisi 24 tunnin sisällä.

 

Kun olet saanut rahoitukselle hyväksynnän ja tulet tekemään ostosta toimipaikkaamme, ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme toimipaikassamme lopulliset rahoitussopimukset.

 

Huom! Jos tiliehdot tai rahoitusesite/-taulukko eivät aukea selaimessasi, voit tarvittaessa asentaa Adobe Readerin tästä.

 

Voit täyttää tilihakemuksen ennen toimenpiteeseen tuloa.

 

Täytä Medilaser-tilin hakemus täällä!

 

(Huom. mikäli olet menossa toimenpiteeseen yhteistyöklinikallemme Poriin, täytä hakemus Porin Silmäkirurgian www-sivujen kautta.)

 

Tutustu eri maksuvaihtoehtoihin alla olevassa rahoitustaulukossa, lue yleiset sekä erityiset tiliehdot sekä tutustu esitteeseen:

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, soita Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. (09) 622 4308.

 

 

2.2 Maksa laskulla - ByJuno

 

Halutessasi maksaa laskulla, voit valita maksutavaksi ByJunon Maksa laskulla -palvelun.

Kun valitset maksutavaksi laskun, maksat vähintään 30 prosenttia kokonaissummasta toimenpiteen yhteydessä. Loppusumman voit maksaa 1-5 laskulla.

  

Palvelu lyhyesti:

 • Toimenpiteestä maksetaan toimenpiteen yhteydessä vähintään 30 %, maksutapoina käyvät käteinen, pankkikortti ja luottokortit.
 • Loput 70 % voidaan maksaa 1-5 erässä.
 • Ensimmäisen laskun eräpävä on 14 päivän kuluttua, loput 30 päivän välein.
 • Palveluun ei sisälly korkoa.
 • Laskutuslisä on 6,20 € / lasku. Lasku lähetetään suoraan kotiosoitteeseen.

Lisätietoa palvelusta löydät täältä!