Arman Alizad

”Silmälasit eivät kuulu nykyihmisen elämään!”Arman Alizad on Tekijä. Ensinnäkin hän on vaatturimestari. Taistelija. Ja ennen kaikkea: Seikkailija. Kun arvostaa itse millintarkkaa työtä ja kurinalaisuutta, on selvää, että sitä vaatii myös omalta tiimiltään.
- Etsimme yhteistyökumppaneita Armanin viimeinen ristiretki -tuotannollemme, ja totesimme Medilaserin istuvan tiimiimme. Ja todellakin, puhumme ennemminkin tiimin jäsenistä kuin yhteistyökumppaneista. Tiimin jäsenten panos vaikuttaa suoraan siihen, miten hyvää kamaa saamme aikaiseksi. Niissä mestoissa, joihin menemme, en todellakaan halua läträtä lasien kanssa!

- Kun aloin treenata uutta tuotantoamme varten enemmän kuin koskaan ennen, rillit alkoivat ärsyttää yhä enemmän ja enemmän. Piilolasit eivät sopineet minulle ollenkaan. Treenasin siis käytännössä aina ilman laseja. Siihen, että totuttelit olemaan lasien kanssa tai ilman niitä, meni aina viitisentoista minuuttia. Todella turhauttavaa!
Jännittikö kymmeniä mestareita kohdannutta taistelijaa silmäkirurgin kohtaaminen? Kurinalaiseksi vaatturiksi ja kylmäpäiseksi taistelijaksi Arman tuntuu varsin lämminhenkiseltä ja välittömältä kaverilta. Tähänkin kysymykseen Arman vastaa nauraen:
- Ehkä vähän, ovathan silmät aika arka asia. Lähipiirissäni on kuitenkin paljon kavereita, jotka olivat jo käyneet leikkauksessa, joten pelko oli jo ajan myötä hälvennyt.
Toimenpiteen nopeus hämmästytti Armania, kaikki oli hetkessä ohi. Myös hänen silmänsä leikannut kirurgi Harri Koskela teki vaikutuksen:
- Kirurgi oli helposti lähestyttävä ja miellyttävä - silti hänessä oli ehdoton lääkärin auktoriteetti. Tuli sellainen olo, että olin hyvissä käsissä heti ekasta sekunnista lähtien. Tämä on kova jätkä! Kun tämä kaveri sanoo, että tästä mennään, oli helppo uskoa.
- Ehdottomasti kohtaan mieluummin silmäkirurgin kuin 12-kertaisen thaimestarin!

Armanin ja Medilaserin yhteistyö jatkui myös Armanin
Viimeisen Ristiretken tuotantokausi 2:lle - Katso upea video!