Laserleikkaukset

Silmän laserleikkaus
alkaen 990,-/silmä

Kysy lisää lähimmältä klinikaltasi ja varaa aika esitutkimukseen! Suositeltavin menetelmä ja hoidon lopullinen hinta selviävät henkilökohtaisen konsultaation perusteella.

Laserleikkaukset

 

Nykyaikaisella laserkirurgialla voidaan korjata silmien liki-, kauko- tai hajataitteisuus nopeasti, vaivattomasti ja turvallisesti. Laserleikkaus perustuu silmän pinnan taittovoiman muuttamiseen. Toimenpide voidaan tehdä joko läppäleikkauksena (FEMTO, LASIK), jolloin sarveiskalvon pintaan avattavan läpän alta poistetaan solukkoa excimer-laserilla, tai ilman läppää (SMILE), jolloin sarveiskalvoa ei avata vaan ohut solukerros poistetaan pinnan alta pienen tunnelin kautta.

 

Jos laserleikkaus ei jostain syystä tarjoa asiakkalle parasta mahdollista ratkaisua tai hänellä on ikänäköä, taittovirhe voidaan korjata myös silmän sisäisen piilolinssin (ICL) tai linssileikkauksen avulla.

 

Lopullinen hoitopäätös tehdään aina Medilaserin silmäkirurgiaan erikoistuneen ammattilaisen suorittaman huolellisen esitutkimuksen perusteella, jossa selvitetään soveltuvuus taittovirheen korjausleikkaukseen ja määritetään tarvittavat parametrit laserhoitoa tai vaihtoehtoista menetelmää varten.