Yritys

100 % suomalainen

Medilaser Oy

 

Medilaser Oy on Suomen suurin vaativaan silmäkirurgiaan keskittynyt yksityinen klinikkaketju. Erikoisalaamme ovat nykyaikaiset taittovirhe- ja kaihileikkaukset. Toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla eri puolilla Suomea. Viimeisten lähes 20 vuoden aikana kokeneet silmäkirurgimme ovat auttaneet kymmeniä tuhansia asiakkaita pääsemään eroon silmä- ja piilolaseista ja nauttimaan elämästä ilman silmälaseja.

Silmälääkärit Harri Koskela ja Petri Oksman perustivat Medilaserin vuonna 1998 Oulussa. Ensimmäinen varsinainen klinikka avattiin Kuopioon, josta toiminta laajeni ensin Tampereelle ja sitten Jyväskylään ja Lahteen. Tällä hetkellä klinikoita on 12 ympäri Suomen.

 

Vuonna 2016 Medilaserin omistajarakenne muuttui ensimmäistä kertaa koko sen historian aikana Petri Oksmanin siirryttyä toiminnassa sivummalle. Tilalle astui kuusi uutta omistajaa: Ville Hemiö, Tapio Kannisto, Kimmo Koskela, Juha Lappalainen, Pasi Pöyhönen ja Antti Viljanen. Kuten perustajat Harri Koskela ja Petri Oksman, myös uusista lääkäreistä jokainen on erikoislääkäri ja työskentelee säännöllisesti asiakastyössä Medilaserin toimipisteissä.

 

Vuonna 2017 Coronaria hoitoketju Oy osti enemmistöosuuden Medilaserin osakkeista.

Yhdistämällä osaamisemme tuomme suomalaisten palvelukseen vahvan, täysin kotimaisen toimijan, joka tarjoaa laadukasta diagnostiikkaa ja hoitoa kaikkiin silmien terveyteen ja näkemiseen liittyviin tarpeisiin. Yhteistyössä pääsemme laajaa palveluverkostoamme hyväksikäyttäen kattavammin palvelemaan sekä yksityisen että julkisen terveydenhuollon asiakkaita.

 

 

 

  

 

Kuvassa Medilaserin lääkäriosakkaita: (vas.) Kimmo Koskela, Tapio Kannisto, Harri Koskela, Antti Viljanen, Ville Hemiö, Pasi Pöyhönen ja Juha Lappalainen.