Yritys

Suomalainen, 100 % lääkäreidensä omistama

Medilaser Oy

 

Medilaser Oy on Suomen suurin vaativaan silmäkirurgiaan keskittynyt yksityinen klinikkaketju. Erikoisalaamme ovat nykyaikaiset taittovirhe- ja kaihileikkaukset. Toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla eri puolilla Suomea. Viimeisten lähes 20 vuoden aikana kokeneet silmäkirurgimme ovat auttaneet kymmeniä tuhansia asiakkaita pääsemään eroon silmä- ja piilolaseista ja nauttimaan elämästä ilman silmälaseja.

Silmälääkärit Harri Koskela ja Petri Oksman perustivat Medilaserin vuonna 1998 Oulussa. Ensimmäinen varsinainen klinikka avattiin Kuopioon, josta toiminta laajeni ensin Tampereelle ja sitten Jyväskylään ja Lahteen. Tällä hetkellä klinikoita on 12 ympäri Suomen.

 

Vuonna 2016 Medilaserin omistajarakenne muuttui ensimmäistä kertaa koko sen historian aikana. Petri Oksman siirtyi toiminnassa sivummalle ja tilalle astui kuusi uutta omistajaa: Ville Hemiö, Tapio Kannisto, Kimmo Koskela, Juha Lappalainen, Pasi Pöyhönen ja Antti Viljanen. Keväällä 2017 omistajajoukko laajeni vielä yhdellä lääkärillä plastiikkakirurgi Minna Kääriäisen liittyessä joukkoon. Kuten perustajat Harri Koskela ja Petri Oksman, myös uusista lääkäreistä jokainen on erikoislääkäri ja työskentelee säännöllisesti asiakastyössä Medilaserin toimipisteissä.

 

  

 

Kuvassa Medilaserin omistajalääkärit: (vas.) Kimmo Koskela, Tapio Kannisto, Harri Koskela, Antti Viljanen, Ville Hemiö, Pasi Pöyhönen ja Juha Lappalainen. Kuvasta puuttuu uusin osakas, Minna Kääriäinen.